Over

Nagtegaal Styling & Interieur is een creatief bedrijf voor interieur en styling opgericht door Louise Nagtegaal in 2010. “Van mijn passie voor kleuren & sferen heb ik beroep gemaakt. Als kind was ik uren gefascineerd bezig met het inrichten en veranderen van mijn slaapkamer, een wereld opzich creëren waar sfeer, kleur en opstelling toen al een belangrijke rol speelde”

De opleidingen interieur, verf & management en interieur & design waren mij dan ook op het lijf geschreven. Om mijn eigenzinnige ideeën en creativiteit vorm te kunnen geven heb ik hier mijn beroep van gemaakt. Als professional kan ik mijn passie uitdragen met mijn twee bedrijven.

Door goed te luisteren, de juiste kleuren te combineren en passende decoraties te gebruiken wordt er een sfeer gecreëerd die aansluit bij de wensen van de klant.

Mijn inspiratie haal ik uit alledaagse dingen. Een etalage in de stad of een foto in een tijdschrift, maar ook muziek, een film en natuurlijk Ameland inspireren mij enorm. Ik bezoek regelmatig vakbeurzen en hou mezelf goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. 

Deze site geeft een indruk van mijn werk als stylist, die wellicht inspireren om eens met mij in gesprek te gaan.  Of kom gezellig langs in de winkel Woonatelier Zilt.

Louise Nagtegaal